Eigen rijder pakket

Als eigen rijder is het fijn als u zich geen zorgen hoeft te maken over de risico’s die er zijn en weet dat dat in het pakket goed verzekerd is.  Daarnaast is er een pakketkorting van toepassing tot maximaal 10 %.

Wij adviseren veel transportbedrijven en weten waar we moeten zijn op de Nederlandse verzekeringsmarkt voor een ruime verzekeringsdekking.

Wilt u zelf een premie berekenen klik dan hier.

Mantelpakket Transport

Een goede transportverzekering biedt zekerheid voor ondernemingen die goederen vervoeren of laten vervoeren. Deze ondernemingen lopen namelijk het risico dat er tijdens het transport iets met deze goederen gebeurt dat tot schade aan of verlies van deze goederen leidt. Het adviseren over en het verzekeren van aan transport gerelateerde risico’s betreft een vakgebied op zich. Wij hebben daar de expertise voor en helpen u graag.

 

Vrachtauto

In samenwerking met een van de grootste verzekeraars van Nederland hebben we via de deze link de mogelijkheid gecreëerd om zelf al een premie te berekenen.  De premie voor uw vrachtauto wordt berekend op basis van een vast premie zodat u, bij een mogelijke schade, niet het risico heeft dat er een torenhoge premie betaald moet worden

Vul uw gegevens in en er rolt, als het goed is, directe een premie uit. Mocht u vragen hebben of er niet uitkomen, bel ons of mail ons op transport@mebnet.nl , wij helpen u graag.

Lading en aansprakelijkheid

Naast de WA-verzekering voor uw auto(‘s) is het aan te raden om een (vervoerders) aansprakelijkheidsverzekering bedrijven af te sluiten. Als er onderweg schade aan de lading is door een ongeval, brand of diefstal dan wordt dat risico verzekerd. Tevens is het van belang om na te gaan of er speciale condities van toepassing zijn. Belangrijk daarbij zijn: De eisen m.b.t. beveiliging van vrachtauto en oplegger, of koel-vries schade meeverzekerd moet zijn, of de AVC/ CMR condities goed gehanteerd worden. M.a.w. genoeg om u door ons bij te laten helpen. Zekerheid boven alles!

Transport-helpdesk

Transport is een aparte tak van sport. Wij adviseren al meer dan 15 jaar transportbedrijven en helpen u graag om de risico’s die uw bedrijf loopt goed (en voordelig) af te dekken.  Ook als u schade heeft dan helpt onze schadeafdeling graag en zorgen we dat u weet wat u moet doen.  Bel ons als u vragen heeft op 0162-466330, mail naar transport@mebnet.nl of neem contact op via ons contactformulier.

Alle voordelen MEB-transport pakket

  • Scherpe premies
  • Transport- helpdesk
  • Aparte schadedesk
  • Ook voor eigen rijders scherpe tarieven
  • Letsel chauffeurs tot 2,5 miljoen euro
  • Vaste premie vrachtauto
  • Samenwerking 25 verzekeraars
  • Onafhankelijk advies
  • Scherpe premie verzuimpolis Personeel
  • Mogelijkheid inschakelen preventieadviseur