Vastgoed en logistieke opslag

De handel is erg belangrijk voor Nederland. Wij zijn een doorvoerland voor Duitsland en Europa. Er staan dan ook steeds meer grote opslaghallen in nederland.  Wij zorgen dat deze goed verzekerd zijn. Dat kunt u wel aan ons overlaten want we adviseren al 15 jaar veel transportbedrijven en weten waar we moeten zijn op de Nederlandse en Buitenlandse verzekeringsmarkt voor een ruime verzekeringsdekking.

Wilt u een premie berekenen en online een verzekering afsluiten klik dan hier.

Mantelpakket Transport

Een goede transportverzekering biedt zekerheid voor ondernemingen die goederen vervoeren of laten vervoeren. Deze ondernemingen lopen namelijk het risico dat er tijdens het transport iets met deze goederen gebeurt dat tot schade aan of verlies van deze goederen leidt. Het adviseren over en het verzekeren van aan transport gerelateerde risico’s betreft een vakgebied op zich. Wij hebben daar de expertise voor en helpen u graag.

Online afsluiten

In samenwerking met een van de grootste verzekeraars van Nederland hebben we via de deze link de mogelijkheid gecreëerd om zelf al een premie te berekenen.

Vul uw gegevens in en er rolt, als het goed is , directe een premie uit. Het is zelfs in de meeste gevallen mogelijk om de verzekering direct af et sluiten.  Mocht u vragen hebben of er niet uitkomen, bel ons of mail ons op transport@mebnet.nl , wij helpen u graag.

Opslag

Op de inventaris-goederen verzekering verzekert u zaken die uw eigendom zijn. Vaak wordt er natuurlijk goederen van derden opgeslagen. Het is belangrijk om dat ook goed op de polis te omschrijven. Daarnaast nemen we de clausules met u door en kijken we of alle keuringen en eisen die de maatschappij stelt ook goed bekend zijn. Wij willen kost wat kost voorkomen dat er bij schade zaken niet goed geregeld zijn.

Transport-helpdesk

Transport is een aparte tak van sport. Wij adviseren al meer dan 15 jaar transportbedrijven en helpen u graag om de risico’s die uw bedrijf loopt goed (en voordelig) af te dekken. Ook als u schade heeft dan helpt onze schadeafdeling graag en zorgen we dat u weet wat u moet doen. Bel ons als u vragen heeft op 0162-466330 of mail naar transport@mebnet.nl .

Alle voordelen MEB-transport pakket

  • Scherpe premies
  • Transport- helpdesk
  • Aparte schadedesk
  • Ook voor eigen rijders scherpe tarieven
  • Letsel chauffeurs tot 2,5 miljoen euro
  • Vaste premie vrachtauto
  • Samenwerking 25 verzekeraars
  • Onafhankelijk advies
  • Scherpe premie verzuimpolis Personeel
  • Mogelijkheid inschakelen preventieadviseur