Vrachtauto

De handel is erg belangrijk voor Nederland. Wij zijn een doorvoerland voor Duitsland en Europa. Het is dan ook zaak om onze positie daarin te borgen en te zorgen dat we professionaliteit uitstralen o.a. door de zaken goed geregeld te hebben. Een onderdeel(tje) daarvan is goed de risico’s analyseren en zorgen voor adequate dekking. Dat kunt u wel aan ons overlaten want we adviseren veel transportbedrijven en weten waar we moeten zijn op de Nederlandse en Buitenlandse verzekeringsmarkt voor een ruime verzekeringsdekking.

Wilt u een premie berekenen klik dan hier. Neem bij vragen contact met ons op.

Mantelpakket Transport

Een goede transportverzekering biedt zekerheid voor ondernemingen die goederen vervoeren of laten vervoeren. Deze ondernemingen lopen namelijk het risico dat er tijdens het transport iets met deze goederen gebeurt dat tot schade aan of verlies van deze goederen leidt. Het adviseren over en het verzekeren van aan transport gerelateerde risico’s betreft een vakgebied op zich. Wij hebben daar de expertise voor en helpen u graag.

Direct berekenen

In samenwerking met een van de grootste verzekeraars van Nederland hebben we via deze link de mogelijkheid gecreëerd om zelf al een premie te berekenen.

Vul uw gegevens in en er rolt, als het goed is , directe een premie uit. Mocht u vragen hebben of er niet uitkomen, bel ons of mail ons op transport@mebnet.nl , wij helpen u graag.

Aansprakelijkheid

Naast de WA-verzekering voor uw auto(‘s) is het aan te raden om een aansprakelijkheidsverzekering bedrijven af te sluiten. Deze dekt het risico af dat uw bedrijf aansprakelijk wordt gesteld voor schade veroorzaakt door personeel, tijdens het laden/lossen en ook letsel wat uw personeel overkomt en waarvoor uw bedrijf aansprakelijk wordt gesteld. Belangrijk om hier goed naar te kijken.

Transport-helpdesk

Transport is een aparte tak van sport. Wij adviseren al meer dan 15 jaar transportbedrijven en helpen u graag om de risico’s die uw bedrijf loopt goed (en voordelig) af te dekken.  Ook als u schade heeft dan helpt onze schadeafdeling graag en zorgen we dat u weet wat u moet doen.  Bel ons als u vragen heeft op 0162-466330  of mail naar transport@mebnet.nl .

Alle voordelen MEB-transport pakket

  • Scherpe premies
  • Transport- helpdesk
  • Aparte schadedesk
  • Ook voor eigen rijders scherpe tarieven
  • Letsel chauffeurs tot 2,5 miljoen euro
  • Vaste premie vrachtauto
  • Samenwerking 25 verzekeraars
  • Onafhankelijk advies
  • Scherpe premie verzuimpolis Personeel
  • Mogelijkheid inschakelen preventieadviseur