Referenties

Sheila Burggraaf

Eigenaar, Burggraaf Transport B.V.

Ons Transport bedrijf bestaat al bijna 53 jaar. Wij zijn een klein familiair bedrijf maar groots in ons vak. Compleet ingericht op onze klant voorzien wij de GGW. Later is onze handelstak uitgebreid met verkopen van sierbestrating ed aan particulieren en hoveniers.

Onze handel is snel, en gaat met complete open en eerlijkheid. Wij hebben meerdere verzekeraars gehad, waar wij met goed vertrouwen onterecht in hebben geloofd en zijn uiteindelijk bij MEB terecht gekomen. Als wij eerder het bestaan wisten, waren we al veel eerder overgestapt.

Wat een fijne mensen, eerlijk en open advies, ze houden alles voor ons in de gaten (iets waar we zelf geen verstand van hebben maar ook de tijd niet) en informeren ons daar netjes over, ze hebben onderling ook heel goed contact, dus als je toevallig een keer een ander aan de lijn krijgt zijn ze op de hoogte van de situatie.

Van ons krijgen ze voor service en kwaliteit zeker een dikke verdiende 10

Eigenaar S. Burggraaf Transport B.V

Stijn Vos

Directeur, Freightlive B.V

Wij zitten met ons softwaresysteem Bumbal midden in het Transport. Onze Transport Software zorgt met 1 druk op de knop voor planning van efficiënte ritten en routes.

Daar worden wij blij van. En onze klanten ook !

Wij werken sinds een aantal jaren naar volle tevredenheid samen met M.E.B. Bedrijfsverzekeringen.  Als we hen zouden moeten omschrijven dan is dat : Betrokken, kundig, pragmatisch en meedenkend”.

Stijn Vos, Directeur Freightlive B.V

Michael Hersmis

Directeur , Van Steenoven Ambiance B.V.

Zeer goede dienstverlening en service.

MEB staat voor persoonlijke aandacht, van de klant en onderneming. Ze werken als een verlengstuk van de onderneming, zijn zeer betrokken, integer, deskundig en makkelijk te bereiken.

In de loop van de jaren is onze onderneming hard gegroeid, ook hierin zijn we goed begeleid en geadviseerd. Zowel zakelijk als privé ben ik klant van MEB, en kan het iedereen aanraden.

Paul Bun

DGA, Quattro Expertise B.V.

Ons bedrijf, Quatttro Expertise B.V. , is gespecialiseerd in omgevings-monitoring en bouwkundige vooropnames. Daarnaast adviseren wij gemeentes en aannemers met betrekking tot werkmethodieken en schrijven we risicoplannen/ adviezen om schade te voorkomen.

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2006 werken wij al samen met MEB Bedrijfsverzekeringen. Dit doen wij graag omdat zij dezelfde waarden hanteren als wij: to the point, pragmatisch en fair. Op het gebied van pensioenen worden wij door MEB uitstekend ondersteund waardoor ons personeel en wij verzekerd zijn van een goede regeling. Wij zijn zeer tevreden met onze flexibele afdeling verzekeringen van MEB !

Paul Bun, DGA Quattro Expertise B.V.

Martin Aaldijk

DGA , Bailey Electric & Electronics B.V.

Bij Bailey draait alles om licht en verlichting. Sinds 1985 is Bailey een specialist in het distribueren van lampen over de gehele wereld, met name aan de elektrotechnische groothandel.  Bailey is het juiste adres voor alle vragen over verlichting, lampen, armaturen en speciale lichttoepassingen.

Sinds 2011 zijn wij klant bij M.E.B. Bedrijfsverzekeringen. Na jarenlang bij een van de grootste verzekeringsadviseurs gezeten te hebben, hebben wij besloten om het eens anders te doen. En daar hebben wij absoluut geen spijt van. De contacten met M.E.B. zijn veel directer, je bent er geen nummer. Bij de vorige verzekeringsadviseur dacht ik altijd “wat komen ze ons nu weer aansmeren” als er iemand langskwam. Dat hebben wij niet met M.E.B. Bedrijfsverzekeringen. Kortom een heel fijn bedrijf om mee samen te werken en ze geven nog eens goed advies ook.

“Martin Aaldijk, Directeur bij Bailey Electric & Electronics B.V.”

Morsin Otmani

Directeur, TLF

Bij Telecom Lifestyle Fashion B.V. combineren we de werelden van mode, licenties en telecom door het onder licentie ontwikkelen en verkopen van mobiele accessoires voor consumentenelektronica, zoals telefoons, tablets en laptops voor internationale (mode)merken. Deze producten worden wereldwijd verkocht via een netwerk van distributeurs. We doen dit exclusief voor een aantal wereldmerken zoals Adidas, Bugatti en Diesel.

M.E.B. Bedrijfsverzekeringen ondersteunt ons met advies naar onze klanten toe. Zeker omdat er af en toe uitgebreide contracten getekend moeten worden met aansprakelijkheids-issues daarin.

De reden waarom we graag samenwerken met hen is de professionaliteit en de persoonlijke betrokkenheid. Daarnaast zijn ze bereid verder te denken dan alleen verzekeringskwesties en zijn ze zo voor ons een prettige sparringspartner.

 

Morsin Otmani, CEO  Telecom Lifestyle Fashion

Jeroen Kosterman

Directeur, Foodtrading B.V.

Wij zijn agent voor frites en aardappelspecialiteiten en tevens producent voor de airline industrie van buy on board meals en snacks.

Op het moment dat onze V.O.F overschakelde naar een Besloten Vennootschap bijna 20 jaar geleden zochten wij een professional die ons kon helpen de risico’s te inventariseren en deze te ondervangen. Het contact met Maurice van Gils voelde meteen vertrouwd, Serieus, vriendelijk en warm. Maurice kan snel de vinger op de zere plek leggen en staat dan ook direct paraat met een adequate en economische oplossing.

Flexibiliteit is in onze branche een must en ook daar gaat men bij MEB volledig in mee.

Wij gaan graag gezamenlijk op naar de volgende 20 jaar partnership.

Jeroen Kosterman, Directeur Foodtrading B.V.